Join our team

Het team

jame-20210917-0080.jpg

Sandra Linkerhof

  • LinkedIn Social Icon

Founder en veelzijdig

Mijn jarenlange passie voor huidverzorgingsproducten heeft ervoor gezorgd dat ik in mei 2003 als zelfstandig en professioneel schoonheidsspecialiste aan het werk ben gegaan. Na het halen van mijn schoonheidsspecialiste diploma en meerdere branchediploma's mag ik mij inmiddels huidexpert/huidspecialist noemen. Om nog meer kennis over de huid te verkrijgen heb ik diverse HBO modules gevolgd zoals o.a.  dermatologie voor schoonheidsspecialistes en ook afgerond met een certificaat en de module laser en lichtflits technieken. Dit alles maakt dat de behandeling van uw huid bij mij in veilige handen is.

In 2009 ben ik gaan doen wat ik graag na de middelbare school wilde doen. Op de kappersakademie in Rotterdam heb ik alle certificaten behaald om kapper te worden. En om de ervaring van het kappersvak in te halen heb ik alle vaktechnische kleur en knip opleidingen gedaan bij L'Oreal Professionnel. Deze leuke en complete combinatie van uiterlijke verzorging maakt dat ik nu een totaalconcept kan aanbieden. 

Naast mijn expertise in de huid- en haarverzorging ben ik eigenaresse van Lifestyle Beauty Center en Beauty Clinic Lansingerland.

IMG_8563.jpg

Annelies Veenstra

  • LinkedIn Social Icon

Kapper

"Mijn naam is Annelies en ik knip, kleur, was, föhn al ruim 25 jaar met veel plezier. Man, vrouw, jong, oud: iedereen is welkom! Heb je een vraag over een behandeling of zin in een andere kapsel? Ik geef je graag persoonlijk advies!"

Voor het maken van een afspraak met Annelies bel je naar:

t. 06-14543453

Robert Schoemacher.png

Robert Schoemacher

  • LinkedIn Social Icon

Cosmetisch arts

"Natuurlijk willen we er allemaal goed uitzien. Maar waar gaat het nou eigenlijk om ? Niet om extreme lippen, borsten of billen. Niet om volledig strak en rimpelloos te zijn. Het gaat erom dat je er goed uitziet !

Je ziet er goed uit als je natuurlijk en fris oogt. En als je dicht bij jezelf blijft."

Mandy Jelsma.jpg

Mandy Jelsma

  • LinkedIn Social Icon

Permanente make-up specialiste

"Sinds 2003 dé specialist in permanente make-up. Na jaren ervaring nog steeds ongekende passie voor wenkbrauwen. Aan de hand van de Golden Ratio maken we samen met de klant, de perfecte wenkbrauw."

Ans van de Hoogen.jpg

Ans van den Hoogen

  • LinkedIn Social Icon

Beweging en complementair geneeskundig orthomoleculair therapeut.

"Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden."

Floor Paulusse.png

Floor Paulusse

  • LinkedIn Social Icon

Visagiste en make-up artist

Apply Today

Wil je meer informatie over een functie neem dan contact met ons op. We maken eerst een afspraak voor een informeel kennismakingspraatje onder het genot van een kopje koffie of thee zodat we elkaar een beetje leren kennen. En als jij die match bent met een passie voor uiterlijke verzorging , dan ben jij degene waarmee we graag een langdurige samenwerking aangaan. 

010-2236031