cache_2474647855_edited.jpg

TDA

Transdermale Applicatie

Het eerste dermatologische-esthetische behandeling werelwijd waarbij specifieke actieve werkstoffen zonder naald in de diepste lagen van de huid getransporteerd worden en daar reserves vormen. TDA is een uniek samenspel van slimme medische techniek, de werking van multimoleculaire hyaluronzuren en de beschermende kracht van sterke plantenextracten.

TDA maakt een effectieve en duurzame behandeling met speciale producten voor bijna elk huidtype mogelijk. De behandeling duurt 2-10 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied op de huid. Al na een eerste behandeling is resultaat zichtbaar. Voor een langdurig resultaat dient de behandeling 1-2 per week over 6-8 sessies verspreid te worden. Na verloop van tijd hebben de producten een cumulatieve werking. 

Stap 1

backtozero-1 (2).jpg

Zoals bij elke cosmetische behandeling, is de eerste stap een zorgvuldige reiniging, gevolgd door een exfoliatie om de huid voor te bereiden op de diepwerkende TDA-therapie. 

Stap 3

Gezichtsmasker Toepassing

Na de TDA-behandeling kan de huid zich verheugen op een laatste verwenbeurt. De SEYO-ervaring wordt afgerond met een op maat afgestemd masker. Afhankelijk van het huidtype en doel van de behandeling wordt LED therapie toegevoegd.

Stap 2

TDA MEDDROP.jpg

Sterke huidcellen zijn de sleutel tot een mooie, gezonde huid. Lange tijd was het alleen mogelijk om met invasieve methoden door te dringen tot de diepere huidlagen. De TDA van SEYO werkt daarentegen zonder direct huidcontact en is computergestuurd. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt, is een licht, aangenaam verkoelend massage-effect.

Tijdens de behandeling wordt de applicator op een bepaalde afstand over de huid geleid. Terwijl conventionele cosmetische toepassingen er niet in slagen de huidbarrière te penetreren, transporteert TDA zelfs actieve stoffen met grote moleculen tot in de hypodermis. De huid regenereert van binnenuit en hervindt haar natuurlijke schoonheid. Al na een paar keer TDA aanbrengen ontstaan er afzettingen en wordt de huid perfect aangevuld. Of het nu gaat om een zichtbare frisheidstoename onmiddellijk na de behandeling of om een langdurige verbetering van de teint - de resultaten toveren een glimlach op de gezichten van onder de indruk zijnde klanten over de hele wereld.

TDA is de perfecte behandeling voor elk huidtype. TDA is een gerichte behandeling van gezicht, hals en decolleté en kan een volledig effect bereiken door het binnendringen van werkzame stoffen tot in de dieper gelegen huidlagen.

6 redenen voor een TDA

Behandlung.jpg
  • blijvende verstrakking van de huid;

  • verbeterde teint;

  • verminderde rimpeldiepte;

  • activeert celverniewing;

  • vormt vochtdepots;

  • bouwt collageenvezels op.

Hoe het TDA SEYO systeem werkt

haut_NL_edited.jpg