Wave

Ontharen

Ontharen is een behandeling dat thuishoort in de schoonheidssalon. Ontharen is het verwijderen van ongewenste haargroei op het gezicht en lichaam. Methodes om haargroei te verwijderen zijn epileren, harsen, ontharingscrème. Meer definitieve methodes zijn laser, IPL of SHR.

Lifestyle Beauty Center & Beauty Clinic heeft ruime ervaring (2003)  in het ontharen met IPL, Laser en SHR.

Epileren

Epileren is het verwijderen van ontsierende haargroei door middel van pincet en/of hars. 

De haar wordt met inbegrip van haarwortel verwijderd met de bedoeling dat het langdurig wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Plaatsen waar epileren wordt toegepast zijn bijvoorbeeld: wenkbrauwen, bovenlip en kin. Een geëpileerde haar blijft ongeveer 3-4 weken weg.

wenkbrauwen-epileren.jpg

Harsen

Harsen of waxen is het verwijderen van ongewenst haar door middel van ontharingshars. Met een spatel wordt warme hars op het gebied aangebracht en na het stollen met snelheid van de huid verwijdert. De haren blijven met haarwortel in de hars zitten. Deze methode kan als pijnlijk ervaren worden en enige roodheid kan ontstaan. 

Voordeel van ontharen met hars is dat niet alleen dikke haren verwijdert worden maar ook de donsharen. Haren die met hars verwijdert zijn blijven ongeveer 4-8 weken weg en komen dunner terug. Indien deze methode op regematige basis wordt toegepast zullen de haren uiteindeljk niet meer terugkomen. 

Gebieden waar wij hars toepassen zijn: wenkbrauwen, bovenlip en kin.

Harsen gelaat.jpg

SHR IPL/RF Ontharen

Wij behoren tot de eerste 25 schoonheidsspecialistes in Nederland die al sinds 2003 ervaring hebben in het definitief ontharen d.m.v. IPL. Op dit moment werken we met de allernieuwste SHR methode. SHR staat voor Safe Hair Removal. De enige definitieve methode die snel en ECHT pijnloos is d.m.v. “Sliding-methode”.

Op ieder moment van het jaar instappen en is geschikt voor fototype 1 t/m 5. Het aantal behandelingen varieert tussen 6-10 keer. Tevens geschikt voor blond en rood haar (geen wit, grijs en donshaar). 

  • Lagere warmte uitstoot en hogere frequentie;

  • 100% veilig en echt pijnloos;

  • Net zo effectief als laser of IPL;

  • Ook geschikt voor blonde, rode haren en een donkere huid;

  • Kan het hele jaar door uitgevoerd worden;

  • Gemiddeld 6-10 behandelingen voor een goed resultaat.

Klik hier voor abonnementen met korting

SHR ONTHAREN zonder kader.png