Microneedling.jpg

MICRONEEDLING

Een unieke behandelmethode die minimaal invasief is, maar met ongelooflijke resultaten. Kleine micropuncties in de huid activeren de zelfherstellende mechanismen van de huid en stimuleren de collageensynthese.

Microneedling is geschikt voor de behandeling van acne, acnelittekens en een onzuivere huid met grote poriën, omdat het herstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd en de teint wordt vernieuwd - de huid ziet er fijner en egaler uit. Maar microneedling is ook ideaal als antiverouderingsbehandeling. Alle tekenen van veroudering (rimpels, lijntjes, slappe huid, oneffen huid, pigmentvlekken ...) worden zichtbaar verbeterd.

ProMicroNeedling

Feb 21 2020.jpg

PROMicroNeedling levert de meest geavanceerde professionele resultaten voor het minimaliseren van het uiterlijk van hyperpigmentatie, huidtextuur en lijntjes. Deze behandeling maakt gebruik van innovatieve technieken en krachtige, professionele actieven om te helpen

 

Voordelen:

  • Verhelderd je teint;

  • Verminderde zichtbaarheid van hyperpigmentatie;

  • Verminderd fijnelijntjes en rimpels;

  • Verfijnd zichtbare poriën.

ProNanoNeedling

July 20 2021.jpg

ProNanoNeedling is bekend onder meerdere namen zoals Micro exfoliatie, Nano infusion of Nano exfoliatie. Het is een niet-invasieve procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van een soort pen met nano-tips in plaats van naaldjes. Het gebruikt zeer kleine roestvrijstalenkegeltjes die de huid niet penetreren, maar wel exfoliëren en product penetratie stimuleren. Dit is een alternatieve treatment voor klanten die geen downtime wensen of die een contra-ïndicatie hebben voor microneedling. De treatment verbetert de huidtextuur, boost hydratatie en adresseert de tekenen van voortijdige huidveroudering. Het kenmerkende directe resultaat is een gehydrateerde glow.