Onberispelijke huid

Beauty Center

Een gezonde huid staat voorop!

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven wij jouw huid een boost tijdens iedere behandeling voor een stralende huid.

ONZE BEHANDELINGEN

HUIDANALYSE

HUIDANALYSE

Huidanalyse en online advies Met speciaal ontwikkelde microscopisch camera-apparatuur brengen wij uw huidtype en huidconditie in minder dan 10 minuten in kaart.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

20, 30 of 60-minuten service; deze manuele gezichtsbehandelingen met Dermalogica zijn perfect om kennis te maken of om specifieke huidproblemen aan te pakken zoals onzuiverheden, dehydratatie of een doffe huid. De behandelingen worden op maat gemaakt.

TDA SEYO

TDA SEYO

Het eerste dermatologische-esthetische behandeling werelwijd waarbij specifieke actieve werkstoffen zonder naald in de diepste lagen van de huid getransporteerd worden en daar reserves vormen.

PEELING

PEELING

De Pro Power Peel van Dermalogica is de meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

VITAMINE-C

VITAMINE-C

Pro Bright van Dermalogica is een hoog-intensieve 3 stappen treatment van 30 minuten om de opname van Vitamine C in jouw huid te boosten. De 3 stappen bestaan uit een: Peeling - Serum - Masker.

MICRONEEDLING

MICRONEEDLING

Een unieke behandelmethode die minimaal invasief is, maar met ongelooflijke resultaten.

PLASMANEEDLING

PLASMANEEDLING

Weghalen van een plekje of rokerslijntjes behandelen.

AQUA FACIAL

AQUA FACIAL

Aqua Facial 3-fase behandeling voor huidversteviging Een unieke gezichtsbehandeling waarmee alle huidtypen en huidstructuren effectief behandelt kunnen worden. Bij aanvang van de behandeling wordt een 3-fase aquapeeling toegepast met daarop aansluitend radiofrequentie, ionenlifting en ultrasound.

CARBON PEELING LASER

CARBON PEELING LASER

De carbonpeeling laser behandeling is een 4-1 behandeling. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en diverse huidproblemen.

HIFU FACELIFT

HIFU FACELIFT

De HIFU behandeling is voor iedereen die er beter of jonger wil uitzien en dan bij voorkeur zonder snijden en downtime. HIFU is een vervangende en haalbare optie voor degene die de weg naar de injectables en operatie willen uitstellen.

MEDISCH

MEDISCH

Een klein prikje in een spiertje kan al een wereld van verschil uitmaken in de uitstraling van het gelaat.

ONTHAREN

ONTHAREN

Ontsierende haartjes vinden wij meestal heel storend en willen we graag verwijderen. Wij hanteren verschillende methodes. Lees meer over ontharen....

WIMPERS & WENKBRAUWEN

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Lash Lift of Lash Extensions?

PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Geen zorgen meer over je make-up als het regent en altijd een opgemaakt gezicht ook als je net uit bed komt. Dat is een wens van velen. Permanente make-up biedt de oplossing.

Tevredenheids garantie

Bij Lifestyle Beauty Center en Beauty Clinic Lansingerland werken alleen officieel gediplomeerde en gecertificeerde mensen allen met goede kennis van zaken. U kunt een gecertificeerde salon herkennen aan een aansluiting bij een brancheorganisatie, huidregister of vergunningregistratie.

 

Onze #1 prioriteit bij Lifestyle Beauty Center & Clinic is uw tevredenheid. Heeft u een vraag of wilt u informatie of heeft u een klacht? Wij zetten ons voor 100% om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.