top of page
Beauty Portrait_edited.jpg
Jouw huid veilig in onze handen.

Wij gaan voor kwaliteit en deskundigheid!

Bij Lifestyle Beauty Center Lansingerland werken uitsluitend officieel gediplomeerde en gecertificeerde mensen allen met goede kennis van zaken. U kunt een gecertificeerde salon herkennen aan onderstaande aansluiting bij de brancheorganisaties. 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

De ANBOS is de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialistes en zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en ondernemerschap in de schoonheidsbranche. Centraal hierbij staat vakbekwaamheid en kwaliteit. Ons aansluitnummer is 20523.

 

 

 De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland en maakt zich sterk voor een gezonde en moderne kappersbranche en komt op voor de belangen van de professionele kappers in Nederland. Ons aansluitnummer is 603992

 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is geldig lid van Stichting Webshop Keurmerk en voldoet aan de Keurmerk-code. Klik op de link voor certificaat inzage. Webshop Keurmerk is het grootste keurmerk van Nederland en Europa en is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van winkels die hun producten en diensten mede via internet aanbieden.

Wist je dat een vergunning bij tatoeages en permanente make-up wettelijk verplicht is. Bij Lifestyle Beauty Center voldoen wij aan alle eisen die de GGD stelt aan het uitvoeren van deze behandelingen. Wij zijn GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 

Meer informatie over de vergunning veilig tatoeëren en PMU vind je op de site van het RIVM https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio  Zoek op naam: Beausense, Mandy Jelsma is onze uitvoerende behandelaar of op ons adres: Kerksingel 27 in Berkel en Rodenrijs.

Sinds 2018 is Dokter Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde.


In het kader van zijn studie was hij Assistent Geneeskundige In Opleiding voor de afdeling chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en in het Spaarne Ziekenhuis. Vanaf 1989 tot 2009 was hij arts/directeur in het Medisch Centrum Scheveningen. Tegelijkertijd was hij van 2002 tot 2009 arts/directeur bij de Dokter Schoemacher Klinieken. Van 2009 tot 2012 was hij arts/directeur PR van de Bergman Kliniek.

Sinds 2013 is hij werkzaam op meerdere locaties in Nederland en sinds 2018 bezoekt dr. Robert Schoemacher, één keer per maand, Lifestyle Beauty Center in Berkel en Rodenrijs

bottom of page