Hair Center

Lifestyle Beauty Center & Clinic Lansingerland biedt meer...…… want bij een speciaalzaak hoort niet alleen huidverzorging; we zijn ook kapper. We werken met de nieuwste knip en kleurtechnieken en volgen de fashion trends. Onlangs zijn we gestart met Label.M official haircare products of London Fashion week en hebben enkele stylingsproducten al in de kapsalon.

Wassen, knippen, kleuren, föhnen!
Wij knippen, kleuren, föhnen en stylen je haar naar de laatste trends. Tevens verzorgen we je haar met kwaliteitsproducten van Living Proof. Want door gebruik te maken van producten die vanuit de wetenschap zijn ontwikkeld is het goed verzorgd en blijft het er langer mooi uitzien. Al vanaf de eerste aanraking met het product merk je het verschil. 

Kwaliteit!
Om kwaliteit te kunnen waarborgen laten wij ons regelmatig bijscholen. Voor kniptrainingen kiezen we voor collega's uit het kappersvak want "sharing is caring" en onze kleuringen voeren wij uit met ons huismerk INOA van L'Oreal professionnel. Deze professionele, ammoniakvrije en op oliebasis haarverfsysteem maakt het haar intens, glanzend en rijk aan pigment. 

Persoonlijk!
Wij nemen de tijd voor je en luisteren altijd eerst naar je wensen, kijken naar je persoonlijkheid en samen streven we naar de zo mooi mogelijke coupe en kleur die ook thuis goed te onderhouden is. Wil je op regelmatige basis je haar laten verzorgen? Kijk dan eens bij onze voordeelabonnenementen!

Boek direct een afspraak