Onberispelijke huid

Beauty Center

Een gezonde huid staat voorop!

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven wij jouw huid een boost tijdens iedere behandeling voor een stralende huid.

ONZE BEHANDELINGEN

HUIDANALYSE

HUIDANALYSE

Huidanalyse en online advies Met speciaal ontwikkelde microscopisch camera-apparatuur brengen wij uw huidtype en huidconditie in minder dan 10 minuten in kaart.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

20, 30 of 60-minuten service; deze manuele gezichtsbehandelingen met Dermalogica en Diego dalla Palma zijn perfect om kennis te maken of om specifieke huidproblemen aan te pakken zoals onzuiverheden, dehydratatie of een doffe huid. De behandelingen worden op maat gemaakt.

DERMALOGICA PRO SERVICE

DERMALOGICA PRO SERVICE

De peelings van Dermalogica zijn de meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

TDA SEYO

TDA SEYO

Het eerste dermatologische-esthetische behandeling werelwijd waarbij specifieke actieve werkstoffen zonder naald in de diepste lagen van de huid getransporteerd worden en daar reserves vormen.

CARBONPEELING LASER

CARBONPEELING LASER

De carbonpeeling laser behandeling is een 4-1 behandeling. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en diverse huidproblemen.

HIFU FACELIFT

HIFU FACELIFT

De HIFU behandeling is voor iedereen die er beter of jonger wil uitzien en dan bij voorkeur zonder snijden en downtime. HIFU is een vervangende en haalbare optie voor degene die de weg naar de injectables en operatie willen uitstellen.

SHR/IPL ONTHAREN

SHR/IPL ONTHAREN

Ontsierende haartjes vinden wij meestal heel storend en willen we graag verwijderen. Wij hanteren verschillende methodes. Lees meer over ontharen....

MEDISCH

MEDISCH

Een klein prikje in een spiertje kan al een wereld van verschil uitmaken in de uitstraling van het gelaat.

WIMPERS & WENKBRAUWEN

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Een belangrijk onderdeel van je gezicht zijn je wimpers en wenkbrauwen. Het bepaalt de uitdrukking van je gezicht. Door te epileren en de wimpers en wenkbrauwen donkerder te verven krijgt het gezicht meer uitstraling. Wanneer daarbij de wimpers gelift zijn dan is mascara niet meer nodig.

PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Geen zorgen meer over je make-up als het regent en altijd een opgemaakt gezicht ook als je net uit bed komt. Dat is een wens van velen. Permanente make-up biedt de oplossing.

AQUA FACIAL

AQUA FACIAL

Aqua Facial 3-fase behandeling voor huidversteviging Een unieke gezichtsbehandeling waarmee alle huidtypen en huidstructuren effectief behandelt kunnen worden. Bij aanvang van de behandeling wordt een 3-fase aquapeeling toegepast met daarop aansluitend radiofrequentie, ionenlifting en ultrasound.

PLASMANEEDLING

PLASMANEEDLING

Weghalen van een plekje of rokerslijntjes behandelen.

Tevredenheids garantie

Bij Lifestyle Beauty Center en Beauty Clinic Lansingerland werken alleen officieel gediplomeerde en gecertificeerde mensen allen met goede kennis van zaken. U kunt een gecertificeerde salon herkennen aan een aansluiting bij een brancheorganisatie, huidregister of vergunningregistratie.

 

Onze #1 prioriteit bij Lifestyle Beauty Center & Clinic is uw tevredenheid. Heeft u een vraag of wilt u informatie of heeft u een klacht? Wij zetten ons voor 100% om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.